Nieuwe video van Asher Roth en Cee-lo

Asher Roth die op dit moment toch wel the least likely rapper genoemd mag worden, werd tijdens de afwezigheid van Eminem het nieuwe troetelkind in de hip hop gemeenschap.

Inmiddels is Eminem terug maar na het horen van Em’s nieuwe album ziet het ernaar uit dat Asher Roth voorlopig wel het troetelkind zal blijven.

Check hier zijn nieuwe videoclip met Gnarls Barkley‘s Cee-lo en nu we toch aan het vergelijken zijn, bekijk hier gelijk ook Eminem’s nieuwe clip ‘3AM’.

Steve Rifkind noemt Roth de beste lyricist die hij de afgelopen tien jaar gehoord heeft en dat is nogal wat als je bedenkt dat Rifkind de oprichter is van Loud Records en ontdekker van o.a. Wu Tang Clan, Big Pun en Akon. Tevens heeft deze tyische Amerikaanse frat boy de meest gedownloade mixtape in Amerika, de ‘Greenhouse Effect’ in samenwerking met DJ Drama en Cannon, met daarop de college hit, hoe kan het ook anders, ‘I Love College’.

Hij werd ontdekt terwijl hij in zijn eentje zat te rappen in zijn dorm room, vervolgens ontmoette hij Jay-Z en Roth greep gelijk zijn kans om maar liefst 150 bars voor de beste Jeezy te rappen. Na deze inspirerende onmtoeting besloot hij volgens een nieuw credo te gaan leven namelijk W.W.J.D., oftewel what would Jeezy do. Sindsdien vindt Roth dat hij er een veel positievere levensstijl op na houdt en gooit hij er te pas en te onpas een “YEAHHHH” of een “HAHHAAA” uit.

Hier dus nu op Spinner de nieuwste videoclip van Asher Roth featuring Cee-lo ‘Be By Myself’ en een episode van de MySpace serie ‘Who New‘ waarin Roth zichzelf presenteert. Bekijk daarna gelijk de nieuwe clip van Eminem en oordeel zelf of Marshall Mathers dreigt van zijn troon te worden gestoten…


This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a comment